Försommar-uppdatering

Försommarens nyhetsbrev är på väg till våra medlemmar. Här är några höjdpunkter.

Årsmötet gick av stapeln den 22 mars på distans. Ann Enander vid Försvarshögskolan tilldelades Riskkollegiets pris till en framstående senior forskare. Ann höll ett föredrag som finns att beskåda på vår YouTube-kanal.

Ullrika Sahlin har valt att fylla den tomma platsen som kassör och lämnade därför över ordförandeskap till Lars Strömdahl (som tidigare var vice ordförande).

Den 9 juni kl. 15-16 är det dags för nästa RiskCafé. Som vid tidigare caféer bygger diskussionen på deltagarnas frågor/ ämnen. Kom gärna med förslag när du anmäler dig på bit.ly/riskcafe!

I dagarna skickar vi ut 2021 års medlemsfaktura. Vi behöver veta att e-postadressen dit fakturan ska skickas är korrekt. Var vänlig skicka din adress till riskkollegiet@riskkollegiet.se.

Är du studerandemedlem så går det att söka resestipendium för att delta på ett riskrelaterat möte, workshop eller konferens. Läs mer på https://www.riskkollegiet.se/studerande/.

Känner du någon som vill bli medlem i Riskkollegiet? Information om hur man blir medlem finns på https://www.riskkollegiet.se/medlemmar/bli-medlem/.