Välkommen till årsmöte

Varmt välkommen till Riskkollegiets årsmöte!

Tid: 14 mars kl 14.00-16.00.
Plats: Solnavägen 4 (Structor:s lokaler)

Årsmötet inleds med en föreläsning av årets pristagare till Riskkollegiet pris: The Swedish Risk Academy Award 2024.

I år tilldelas priset Misse Wester, professor vid avdelningen för Riskhantering och Samhällssäkerhet vid Lunds universitet och gästprofessor vid Arctic University of Norway. Hennes föreläsning (som sker på plats) har titeln: 20 år av riskuppfattningar – en tillbakablickande framtidsspaning!

Föreläsningen följs av årsmötet enligt mötesagenda.

Mötet hålls både fysiskt och digitalt. Ingen anmälan krävs. Men om du kommer närvara på plats får du gärna maila Joel enligt nedan e-post så att vi kan köpa in rätt mängd fika. Du kommer att kunna ansluta digitalt via länk enligt nedan:

Klicka här för att ansluta till mötet

Vid frågor kontakta lars.stromdahl@gmail.com eller joelomran@gmail.com

Hoppas att vi ses på årsmötet!