Konferens för dig som utbildar i risk

RISKUT2019 är en ny konferens som ordnas av Riskkollegiet för dig som utbildar i risk och vill dela med dig av dina erfarenheter eller som vill lära dig mer om hur du kan undervisa. Vi riktar oss till all form av undervisning i risk: skola, universitet, myndigheter, företag eller konsulter.

Syftet med konferensen är att skapa en mötesplats för idéer och utbyte av erfarenhet i hur man kan undervisa om risk.

Konferensen hålls den 22 augusti i Stockholm och består av kortare föredrag från deltagare. Det går utmärkt att bara vara med och lyssna.

Vi välkomnar föredrag som på ett eller annat sätt tar upp aspekter på att utbilda om risk. Det kan vara om innehåll i riskundervisning, pedagogiska trick, bra exempel på undervisning som fungerar, reflektion om vad det innebär att lära ut om risk eller demonstration av verktyg för undervisning.

 

Här hittar du konferenssidan.